Hoe blijft je troffee mooi?

Wanneer je een troffee hebt gewonnen en je hebt hem mooi in de kast staan waar iedereen hem kan zien, dan wil je natuurlijk wel dat hij net zo blijft glimmen als dat hij deed toen de troffee aan je uitgereikt werd. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, want iedere keer dat je hem uit de kast haalt om hem aan iemand te laten zien komen er weer vingerafdrukken wordt, hierdoor zal hij minder mooi blijven glimmen. In deze blog lees je alles over hoe je je troffee mooi kan houden.

Wat is een troffee?

Een troffee is een prijs die je kan verdienen nadat je een uitzonderlijke prestatie hebt geleverd. Zo een prestatie kun je op vele gebieden winnen. De meeste troffees worden uitgereikt in de sportwereld. Voor iedere discipline binnen de sport wereld zijn er wel competities of toernooien waarbij je zo een troffee, of ook wel een prijs genoemd, kan winnen.

Hoe ziet een troffee eruit?

Er zijn heel veel verschillende soorten trofeeën te vinden. Van klein naar super groot. Je kan een troffee helemaal naar eigen smaak laten maken. Daar zijn allemaal programma’s voor in het leven geroepen om dat voor elkaar te krijgen. Iedere troffee wordt helemaal opgepoetst als deze gemaakt ia.

Ook voordat de troffee uitgereikt wordt zal deze nog even extra goed opgepoetst worden. Zo staan de trofeeën allemaal bij elkaar te glimmen en te wachten tot ze aan degene uitgereikt worden die e troffee verdiend hebben.

Hoe kun je je troffee mooi houden in de kast thuis?

Als je een troffee in de kast hebt staan thuis, dan zal je deze in het begin van de tijd vaker uit de kast halen om aan iedereen te laten zien. Iedereen zal de troffee dan even vast willen houden en van dichtbij willen bekijken. Dit betekent dan wel dat je hem steeds moet op blijven poetsen om hem mooi glimmend te houden. Dit kun je gewoon doen met een zachte doek.